朋友上星期就約定我話一齊去試下間新店, 有Live Band, 又有飯, 又有酒飲, 好似幾正咁所以就去試下啦~我地7點鐘左右到, 已經見到有2個男仔係度Set up 緊, 好彩個Friend訂左位, 因為當晚個場都幾Full, 我地岩岩入到, 我見之後有4個人一齊黎都入唔到, 得番D 兩人台~ 我地拿拿林叫野食準備睇Show~我地Total3個人 (2個女仔, 1個男仔), 點左 炸薯角, 炸雞腿, 蕃茄吞拿魚長通粉 仲有個黑松露意粉~ 因為太肚餓同掛住聽歌的關係, 食食下先記得影相~ 薯角份量okay~ 個人鐘意食薯角多過薯條, 所以覺得唔錯呀~!!! 可以炸脆D更好!!!蕃茄吞拿魚長通粉應該用茄醬焗的, 時間控制得幾好, D長通粉軟硬度適中~ 味道幾濃, 好味~黑松露意粉2個意粉依個最出色~ 黑松露個味好濃郁, 好明顯好快就比我地清左啦~炸雞 (其實有5隻)岩岩炸起, 好熱, 點D醬會好味D, 不過即叫即炸都算唔錯嫁啦~飲左好多杯呀~ 最特別係Kirin Frozen Beer, 梅酒Highball, 同埋而家韓國好興既Apple~潮試!!! 覺得好岩女仔飲, 梅酒Highba
薯角
薯角
蕃茄吞拿魚長通粉
蕃茄吞拿魚長通粉
炸雞
炸雞 (其實有5隻)

Somersby
潮試!!!
梅酒Highball
覺得好岩女仔飲, 梅酒Highball
Frozen Beer
Frozen Beer 透心涼 Like
題外話/補充資料: 依到氣氛幾好, Live band 大概7點半鐘開始, 2個男仔, 其中一個應該係Lead黎既~ 好好玩既係佢地會比客人點歌, 同時都可能會叫人同佢地一齊唱~ 有幾個客人真係走左去一齊唱~ 成晚聽下歌食下野飲下酒, 真係差D唔記得聽日要番工呀~ 太Relax啦~!!!!
2015-08-18
炸雞