🍽️ Thai Oyster Omelette (泰式蠔仔煎蛋) $88第一次試呢個新菜🦪 啲蠔仔都幾大隻!上菜嘅時候係超熱超熱🔥 爭啲辣到手!🍀🍽️ Thai Style Grilled Pork Neck (泰式燒豬頸肉) $88好耐冇食豬頸肉喇☺️ 香香的豬🐷 蘸上甜辣醬,有點帶你返泰國嘅感覺呀!燒得啱啱好,保留肉質嘅水分!🍀🍽️ Thai Curry Fried Soft-shell Crab (惹味咖喱炒軟殼蟹) $198喺呢間食過無數次嘅軟殼蟹!最中意佢夠大件🦀 見佢加咗價,不過呢個價錢係抵~ 上菜之後最好即刻食😋 如果唔係會淋!記住叫蒜蓉包呀!點埋黃咖哩醬簡直係絕配🤩🍀想收到更多美食資訊,請追蹤@greatfood_grateful