2022-08-30 3303 瀏覽
友人最近開始食素 同佢食飯前都要做多量research 不過今日黎到中環都估到 素食應該唔難搵👍👍愈來愈多餐廳都會有素食既選擇  簡單search 下 見到呢間 trois cafe 岩食又幾抵食 😗😗好彩朋友唔揀飲擇食 佢直接叫左個素食咖喱飯🍛 我就叫左個肉丸意粉🍝  咖喱野菜飯 朋友話日式咖喱唔辣 有幾款野菜 製作都幾認真 唔會係素食就hea 左 😹 意大利肉丸配肉醬扁意粉 意粉既份量都唔細 作為lunch 都夠飽 肉醬同肉丸味道都係正常 未致於有咩驚喜 仲有一隻蛋同埋小小沙律🥗健康又開胃 相信都係針對返中環上班外食族既需要👍👍 人均消費 60 幾至80 幾 就算叫埋野飲 都係$100 內 🤭🤭🤭