2018-03-06 380 瀏覽
睇雜誌介紹呢間來自南歐的摩洛哥的Grubers,就吸引左我呢個burger fan黎試下。Cool light logo design店內裝修也甚有風格,走中檔路線,感覺又很親切。持即日MCL戲票有9折優惠。店員先為你帶位及介紹menu食品。Single menu $88 包cheese burger、soft drink和fries,可加$轉其他口味,有d都好有特色,e.g. 墨西哥辣椒、阿根廷青醬和素漢堡,仲有大量toppings 選擇,create your own burger。去cashier order完,先取salad & drinks。附上感應器,不一會,店員為你送上burger。原來有熱飲,食burger都可以配熱檸茶,多檸,唔錯。Fresh juice 有石榴汁 (+$10),健康之選。Burger packing不單graphic靚,紙很有質素,好專業!Salad 配芝麻醬和脆洋蔥,沙律好fresh。Burger of the month (+$16)配香草蛋黃醬/ crispy onions (+$8) / mushrooms (+$8)法國草飼的漢堡扒果然牛肉

Cool light logo design

店內裝修也甚有風格,走中檔路線,感覺又很親切。

持即日MCL戲票有9折優惠。

附上感應器,不一會,店員為你送上burger。

原來有熱飲,食burger都可以配熱檸茶,多檸,唔錯。

Fresh juice 有石榴汁 (+$10),健康之選。

Salad 配芝麻醬和脆洋蔥,沙律好fresh。

法國草飼的漢堡扒果然牛肉味濃,配大量lettuce 和大蕃茄,口感十分juicy,加左蘑菇和脆洋蔥令到burger多左層次,是一個令人很滿足的burger。

Sexy fries 薄切波浪薯片夠脆和香口,唔會油。

松露漢堡 (+$18)/ pickles (+$8) / bacon (+$10)

打開張紙已經聞到陣陣truffle香,加左pickles味道帶點酸,bacon 夠crispy,令到burger更惹味,味道不會單調。
  • Sexy fries
  • Burger of the month