2024-02-26
新年雖然過左。。但點少得去GᗯEE飲杯野。。今年龍年。。GᗯEE點會唔整杯龍年嘅特飲~今次佢呢杯野飲係無啡係入面。。所以唔飲啡嘅朋友都可以黎試下~今似杯野似以紅桑子嘅朱古力牛奶再加綠茶。。做番野飲嘅底。。上面加埋佢地獨家嘅ᑕᖇEᗩᗰ TOᑭ。。緊住就係恐龍仔ᗰEᖇIᑎGᑌE坐左係田園上面。。呢個畫面有種清新嘅感覺。。而家佢嘅綠茶同紅桑子嘅朱古力牛奶好ᗰᗩTᑕᕼ。。超好飲‼️如果大家黎飲。。記得要講佢個名‼️佢叫 ’TᕼE ᒍᑌᖇOᗩᖇSSIᑕ‘。。店主改名改得好有心機架‼️另外我仲叫左佢嘅YOGᑌᖇT ᗷOᗯᒪ。。我就係自己配啲配料嘅。。有幾種我都覺得好正😋ᕼOᑎEY ᑕOᗰᗷ。ᑕᕼOᑕOᒪᗩTE ᗷITᔕ。ᗷᒪᑌEᗷEᖇᖇY。呢幾種一定要叫。。最唔少得緊係GᖇᗩᑎOᒪᗩ。。真心好食‼️仲要係自家制‼️’TᕼE ᒍᑌᖇOᗩᖇSSIᑕ‘供應到27號。。大家快啲把握機會💪🏼..🥯ᑕᕼEESE ᗷᗩGEᒪ🥗YOGᑌᖇT ᗷOᗯᒪ☕️TᕼE ᒍᑌᖇOᗩᖇSSIᑕ..📍 Gwee Coffee & More (上環)上環太平山街1號地舖..@gwee852@tsukimi.bakery ..=•=•=•=•
今年龍年。。GᗯEE點會唔整杯龍年嘅特飲~
今似杯野似以紅桑子嘅朱古力牛奶再加綠茶。。做番野飲嘅底。。
上面加埋佢地獨家嘅ᑕᖇEᗩᗰ TOᑭ。。
緊住就係恐龍仔ᗰEᖇIᑎGᑌE坐左係田園上面。。
如果大家黎飲。。記得要講佢個名‼️
另外我仲叫左佢嘅YOGᑌᖇT ᗷOᗯᒪ。。
我就係自己配啲配料嘅。。有幾種我都覺得好正😋
’TᕼE ᒍᑌᖇOᗩᖇSSIᑕ‘供應到27號。。
大家快啲把握機會💪🏼
🥯ᑕᕼEESE ᗷᗩGEᒪ
🥗YOGᑌᖇT ᗷOᗯᒪ
☕️TᕼE ᒍᑌᖇOᗩᖇSSIᑕ
📍 Gwee Coffee & More (上環)
上環太平山街1號地舖
@gwee852
@tsukimi.bakery
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#gwee#gwee852#tsukimibakery#centralfood#sheungwanfood#creammocha#上環cafe#中環美食#上環美食