2013-02-25
聽講係呢度o既招牌菜 -- haggis第一次食羊o既內臟, 好新奇好驚喜! 意想不到咁好味 >< 口感唔識形容但不錯, 好香, 而且騷味唔會過份.... 哇! 諗起又好回味好想再食多次><haggis下面d薯蓉太大舊, 太多牛油, 漏得好緊要!!! 但側邊果3舊味道似甜番薯又似carrot o既, 好味呢個salad比預期中好味同新鮮,好開胃, 可能我比較鍾意食酸o既野.... roast of the day就冇咩特別, 但值得一讚o既係薯條外面炸到脆卜卜好好味 個source我都好鍾意最後我地order左呢set whisky, ages of 12, 17, 21, 25 & 30. wow.. 我最鍾意30年o既味道 -3-
第一次食羊o既內臟, 好新奇好驚喜! 意想不到咁好味 ><
haggis下面d薯蓉太大舊, 太多牛油, 漏得好緊要!!! 但側邊果3舊味道似甜番薯又似carrot o既, 好味 呢個salad比預期中好味同新鮮,好開胃, 可能我比較鍾意食酸o既野.... roast of the day就冇咩特別, 但值得一讚o既係薯條外面炸到脆卜卜好好味 個source我都好鍾意 最後我地order左呢set whisky, ages of 12, 17, 21, 25 & 30.
wow.. 我最鍾意30年o既味道 -3-
題外話/補充資料:
順帶一提, waiters 好熱情親切同有禮貌. good service !