2024-09-22
因為有身分證10個零既2折promotionTiramisu coffee 同babyccino rose賣相一流兩杯都味道就有少少過甜Tiramisu coffee 既cream 係好味唔算太甜又滑,但下層咖啡係咪加左咩syrup定酒味(唔太岩我既口味)Rose babyccino 聞到好香 朋友都覺得奶係濃既而杯 strawberry soda 唔岩我朋友飲牛肉燉飯正常發揮carbonara 好味好rich 醬汁濃厚岩岩好意粉質地唔錯辣蕃茄蟹肉意粉真係幾辣既 正常蕃茄意粉梳乎厘Pancakes叫左兩個蜜瓜pancake有塊新鮮既蜜瓜伴碟好fresh 梳乎厘pancake 而份係soft 既 但蜜瓜醬同綠色cream 都幾一般發現好多枱order左都清唔到個綠色cream伯爵茶梳乎厘pancake 有warabi mochi 兩粒加個貝殼蛋糕仔伴碟而個白色cream 唔錯喎而份梳乎厘pancake硬身少少但都唔錯最後四人埋單$220值得一讚店員態度超!級!好!如果10月1號再有 身分證10個1字既promotion 甘就普天同慶👏
賣相一流
有warabi mochi 兩粒加個貝殼蛋糕仔伴碟
而個白色cream 唔錯喎
而份梳乎厘pancake硬身少少但都唔錯
最後四人埋單$220
值得一讚店員態度超!級!好!