每逢假期前更係約班朋友仔打麻雀切磋下,難得相約旺角,集合後順大家提意上朗豪坊買些食的,所以到美食坊買些野食醫下個肚先啦! 個個諗緊食乜好就比掛滿燒味conuter 吸引,快靚正,所以大家就決定外賣燒味飯。蜜汁叉燒$42+鹹蛋$6賣相唔錯,叉燒肥瘦適中還帶淋,啖啖肉配埋我地鐘意嘅鹹蛋十分之啱口味!嗱 呢間較特色嘅係黑松露手撕雞蔥油飯,一打開味道已經沖擊大家嘅臭覺,食落更加精彩,除左黑松露味還有大量蔥油撈,非常驚喜,值得下次encore添!講緊價錢也是$48 可以接受!叉燒燒鵝雙拼$58,份量也不少,燒鵝醃得都夠惹味,不過外賣d皮就唔夠脆,下次堂食試真些!叉燒切雞飯 $48 貴妃雞香滑仲要係雞脾黎架,薑蓉更加係雞飯嘅良伴!追加油菜 $8 還會提供多些薑蓉同燒鵝酸梅醬比我地添 不過外賣需加外賣盒錢的!

蜜汁叉燒$42+鹹蛋$6

叉燒切雞飯 $48
貴妃雞香滑仲要係雞脾黎架,薑蓉更加係雞飯嘅良伴!

追加油菜 $8

2018-08-24