2017-07-22 181 瀏覽
喺佐敦食完韓燒,即刻搜尋附近嘅甜品舖,見呢間cafe啲甜品幾靚,就拉隊前往。去到後,望到餐廳滿座,不過見有一兩張枱食完,所以都等下,反正唔趕時間。但由我哋喺門外望下望下到走埋入去企咗一陣,都無服務員接待,直至有一張二人枱嘅人離開,先有人留意到我哋,話暫時未有位,要等一等(因為我哋五個人)。等咗大約兩三個字就有位,餐牌有注明最低消費:每人一杯飲品/甜品。所以我哋就各自各點自己嗰份。雪糕朱古力特飲 & 雪糕朱古力咖啡特飲啲雪糕口味係自選嘅窩夫配什果全份雪糕同醬都係自選Tiramisu 紅白心太軟由於賣相精美,所以都對味道有所期望,兩杯飲品同什果窩夫不過不失,朋友說Tiramisu一般,而個心太軟似乎焗耐咗。店員喺留意店面情況方面需要加強,因為我哋入離又無人理,揮手好耐又無人理,個個店員都好似留意唔到咁。價錢算合宜。
雪糕朱古力特飲 & 雪糕朱古力咖啡特飲

紅白心太軟
由於賣相精美

價錢算合宜。
2017-07-21
15 分鐘 (堂食)