2018-11-24
HAPPY FRIDAY! 今個月已經MEET 到TARGET, 所以同事話慶祝下~我地就黎到 Le q Cafe & Bar 食LUNCH, 食好D.點完MENU 就黎D 包~ 暖暖既包好鬆軟, 好食~之後SALAD, 有三文魚他他/ Green Salad,兩個賣相都好靚,三文魚他他食落好fresh , 而Green Salad 好開胃!然後黎個曖粒粒既蕃茄湯,好香,蕃茄味濃~MAIN COURSE 我地分別叫左個RIB EYE 同PORK RIB !RIB EYE 5成熟, 食落好嫩, 唔錯 ~PORK RIB 就好香BBQ 味, 而且份量都好多, 配埋薯條真係好PERFECT!之後仲有一人一杯餐飲, 我地叫左熱檸水同凍檸茶;而甜品就叫左個HOMEMADE ICE CREAM~Overall 環境舒服,好RELAX,真係HAPPY FRIDAY!!
點完MENU 就黎D 包~ 暖暖既包好鬆軟, 好食~
然後黎個曖粒粒既蕃茄湯,好香,蕃茄味濃~
RIB EYE 5成熟, 食落好嫩, 唔錯 ~