2017-03-22 135 瀏覽
Happy Friday男朋友仔黎接左我收工, 就近近地去左HoKo Farm到食Dinner, 次次放工經過都見到入面都幾多人食! 今次就兩個人去餐台腳啦!餐牌都有唔少既選擇, 又想食扒, 又想食all day breakfast, 又想食pasta, 有選擇困難證既人肯定好難做決定! 因為樣樣野都好似好好食!! 最後決定左叫一份香煎帶子豬扒伴薯角 同 美國西冷牛扒伴薯角! 飲品方面叫左一杯士多啤黎朱古力 同 鮮奶綠茶先上餐包! 暖暖地帶有黑芝麻既好香! 夾牛油簡直一流!香煎帶子豬扒伴薯角 - $93兩粒帶子好厚肉地煎到好香爽口, 豬扒有咬口, 有肉汁又唔會好乾好柴, 又有肉又有海鮮簡直可以滿足到我呢D有選擇困難症既人. 配既薯角新鮮炸出黎, 香脆可口, 沙律菜亦都好新鮮可以中和油膩.美國西冷牛扒伴薯角 - $138牛扒相當大塊, 唔係有男朋友係到一定食唔曬, 叫左7成熟,煎到岩岩好, 牛肉好濃而且有肉汁唔會太乾太硬, 點秘制既牛肉汁更加帶到牛肉既香味!Green Tea Latte 賣相非常之好, 睇見都流口水, 綠茶味重! 非常好飲士多啤黎朱古力賣相非常夢幻, 比較甜但係可以接受
先上餐包! 暖暖地帶有黑芝麻既好香! 夾牛油簡直一流!
香煎帶子豬扒伴薯角 - $93

美國西冷牛扒伴薯角 - $138

牛扒相當大塊, 唔係有男朋友係到一定食唔曬, 叫左7成熟,
Green Tea Latte

賣相非常之好, 睇見都流口水, 綠茶味重! 非常好飲
士多啤黎朱古力

賣相非常夢幻, 比較甜但係可以接受! 甜食愛好者一定要叫!
見到有另外既客人叫 all day breakfast 好似好吸引咁, 下次黎再試!!
  • 美國西冷牛扒伴炸薯角