2015-03-04 3235 瀏覽
龍堡國際龍堡廊一向都喺我午餐飯堂, 因為set lunch 都只喺$98+10%, 有自助沙拉吧、湯、主菜、甜品重有嘢飲, 餐廳價但環境ok, 所以我通常都會喺到偷閒一小時。星期五晚要去拜年,決定放工後過嚟消磨吓時間。 4pm - 9pm有Buy one get one free優惠, 所以我叫咗枝啤酒。望吓個Menu, 一般酒吧價錢,唔貴。心思思想食啲嘢打底, 最終我選擇牛魔王至愛 "牛肉粒伴薯條", 牛肉唔太老, 肉汁亦鎖到,冇用太多調味,啱哂淡口味嘅我,讚 薯條份量適中, 剛炸起有啲熱氣。其他香口小食都唔錯, 春卷、咖喱角, 重有Pizza, 細細件一份, 可以多幾個選擇。整體我覺得唔錯,個Bartender都會問吓我啲食物水準, 最基本一樣價錢, 我唔須去連鎖咖啡店同人迫, Happy Friday!

星期五晚要去拜年,決定放工後過嚟消磨吓時間
 薯條份量適中, 剛炸起有啲熱氣。

題外話/補充資料: Free Wifi ...讚; 有2部電腦供人使用; 7點鐘開始有Live Band表演; 免費泊車
2015-02-27
  • 牛肉粒伴薯條