2017-08-17
放工之後想搵間live band 酒bar,我十分推薦這間餐廳,樓下是happy hour corner,上面有情調live band 酒吧!情侶或一班朋友都好適合一齊用餐。平日晚上好熱鬧,座無虛席。有酒及無酒都好多選擇。野食以西餐為主食,有小食及甜品非常吸引。女生不想飲有酒精飲品可以選擇mocktail.這杯以荔枝紅茶溝荔枝果汁再有少少椰油,好有summer feeling.仲有二粒燒香荔枝做Decoration,最尾又可食番不錯。男孩子一定選擇酒精飲品,happy hour 去到晚上九點,又平d,whisky 再加桑莓紅莓汁及酸橙汁。酸酸甜甜不錯。小食叫了個墨西哥脆片加牛油梨醬、酸忌廉及番茄沙沙再有芝士及辣汁max together 好美味,一邊聽歌一邊食真的不錯。這個西班牙豬件真的好食,面脆,個肉質多汁嫩滑,配上自家製汁料好美味!薯蓉吸收豬嘅油份非常入味,有肉香及滑!食埋碟邊我剪裁清清口腔。真的食得好豪氣,又海膽又手拆蟹肉,真的十分鮮味,難怪賣完就冇。我連個汁都飲埋。佢地有註埸live band,又有人打碟,唱得又幾好聽,叫多二抔野飲一齊慢慢聽!
情侶或一班朋友都好適合一齊用餐。平日晚上好熱鬧,座無虛席。