餐廳: La Serre
資訊:

2024-03-12 205 瀏覽
最近發現Happy Hour 的好去處收工如果近近地 唔想岀銅鑼灣尖沙咀其實在觀塘海濱 就有間環境情調幾唔錯嘅餐廳 睇住海景 聽住音樂 飲住酒 真係幾chill當日去係平日夜晚七點 户外都大概坐滿環境幾適合上班一族or情侶食物推介有⭐️Sweet Potato Fries炸至香噴噴、脆卜卜的番薯條,開胃又唔太油膩,食得滋味⭐️Clam Linguine香辣白酒汁美國大蜆意大利麵份量大,蜆肉很鮮甜,意粉煮得入味,最喜歡那個蒜辣及白酒的味道⭐️Duck Breast燒法國鴨胸大件的鴨胸肉好嫩,鴨皮有一定既油脂,入口有濃郁既香氣,伴菜亦很岀色 飲品⭐️Edelweiss Beer 🍺 -我最愛嘅生啤之一 非常易入口 ⭐️Passion Fruit Squash 🍹- 幾好飲嘅Mocktail 又不會太甜又有新鮮熱情果
最近發現Happy Hour 的好去處
收工如果近近地 唔想岀銅鑼灣尖沙咀
其實在觀塘海濱 就有間環境情調幾唔錯嘅餐廳
睇住海景 聽住音樂 飲住酒 真係幾chill
當日去係平日夜晚七點 户外都大概坐滿
環境幾適合上班一族or情侶

食物推介有
⭐️Sweet Potato Fries
炸至香噴噴、脆卜卜的番薯條,開胃又唔太油膩,食得滋味

⭐️Clam Linguine
香辣白酒汁美國大蜆意大利麵