2018-04-30 717 瀏覽
星期5放工想HAPPY HOUR,上網SEARCH左下邊到有抵既HAPPY HOUR,就發現到原來jamie 有happy hour offer,就決定約朋友黎試下。雖然呢間野開左好耐,但一直都未試過佢既dinner,今次首先試佢個happy hour!佢個happy hour有cocktail mocktail beer sparkling wine red wine 同white wine,基本上係咩都有, 6-7點10蚊杯, 7-8點20蚊杯, 8-9點30蚊杯,好抵! 仲有個happy hour snack offer, 有好多送酒小食同mini pizza, 價錢正正常常啦。我地叫左3杯野飲, 一個炸SQUID同一個MINI PIZZACOCKTAIL 普遍都少少偏甜,中意甜少少既朋友唔可以錯過啦~送酒小食...炸SQUID 唔係港式咁, 唔厚粉, 其實幾新鮮,不過朋友覺得唔係幾似炸過咁, 唔太好食。pizza 都唔錯既, 係薄批底, 幾好食。呢個happy hour offer其實好唔錯, 飲野食野加埋每人都係百幾蚊, 係香港呢D飲野咁貴既地方, 都算係咁!
雖然呢間野開左好耐,但一直都未試過佢既dinner,
今次首先試佢個happy hour!

不過朋友覺得唔係幾似炸過咁, 唔太好食。

pizza 都唔錯既, 係薄批底, 幾好食。

係香港呢D飲野咁貴既地方, 都算係咁!
2018-04-27