2020-06-28 181 瀏覽
做完gym,約左朋友去尖沙咀河內道既 La-neige度happy hour下。 呢到氣氛超好,仲可以睇波掟飛鏢添。 嘢食飲品未黎之前,我就同friend食住花生掟鏢吹水。呢兜花生好好食,脆口又夠鹹香,眨下眼就俾你地食哂!飲品叫咗杯白酒house wine,由於朋友有揸車唔飲得酒,就叫咗杯Cranberry Juice。House wine甜甜地,味道清香,好易入口;cranberry juice唔會太甜,酸酸地加上冰凍,入口清涼。先黎既係洋蔥炒辣肉腸,味道真係幾辣下,肉腸切到細細粒,洋蔥好甜,好惹味!跟住黎既係泰式豬頸肉,賣相唔錯,豬頸肉肉質彈牙,而且好嫩滑,醬汁好香檸檬葉味味道,非常清新,令人食指大動。最後呢個豬手正呀!非常有分量,無骨啖啖肉,點埋個mustard,真係冇得頂👍🏻
呢到氣氛超好,仲可以睇波掟飛鏢添。
嘢食飲品未黎之前,我就同friend食住花生掟鏢吹水。

呢兜花生好好食,脆口又夠鹹香,眨下眼就俾你地食哂!