2019-08-28 38 瀏覽
今日係銅鑼灣見完客就揀左個地方happy hour.口痕想飲下手工啤,朋友推薦下就來左呢到喇~一坐低order左啤酒先.我揀左Draft Beer – Shiro (因為問左呢個淡淡地有少少果香),而我朋友就揀左個Apple Crumble既Bottle Beer,好搞笑既係佢係exactly Apple Crumble既味道!好似食緊甜品咁.之後就到串燒,分別叫左牛舌;日本甜薯;芝士牛油果;同埋一個炸蠔既小食.每樣都好有水準,配啤酒好夾,而個甜薯佢係最最最後先上,唔知係味專登夾返味道呢(加分加分)我最鍾意都係炸蠔, 熟得來唔會一泡野又唔會乾.最後叫左個都算係gimmick既疏乎厘鰻魚飯.佢係平日限定既,而佢真係有個軟軟既疏乎厘包住D鰻魚飯, 好特別而且鰻魚本身無骨.好滿足
COEDO shiro

Beef  Tongue
Avocado  with  Cheese
Sweet  Potato

我最鍾意都係炸蠔, 熟得來唔會一泡野又唔會乾.
Fried  Oyster

疏乎厘包住D鰻魚飯, 好特別而且鰻魚本身無骨.好滿足
COEDO shiro
Beef  Tongue