2011-09-19
請唔好比我個標題誤導左 其實是晚係 終於 睇harry potter大結局@新世紀個戲院 所以個標題要改做 harry 慶祝下!!!而睇戲前要重溫返上1集講麥 而之前去過銅鑼灣間applegreen 覺得佢ok! 所以是晚選擇左呢度一路食飯一路對住部電腦仔睇harry~~~環境都不錯 檯面鋪晒白紙 夠乾凈 可以放心擺部電腦仔上去睇叫左杯可以refill的凍檸茶&檸檬特飲唔記得個名exactly 不過個staff介紹檸檬特飲就話係檸檬青檸嘮埋酸酸甜甜甘一飲 evil即刻話: 即係凍檸水囉 haha18...HONEY BARBECUE CHICKEN WINGS - 好甜 好香 好脆 好多汁 好多隻 好多菜 好好味BOLOGNESE SPAGHETTI - 好大碟好 bolognese 連舊garlic bread都大過人 SOFT TACOS (2 Beef Loin Cubes | 2 Deep Fried Halibut Fillets | Salsa Verde) - 砌得幾靚 好多生洋荵 牛肉粒好味 個taco真係夠soft 個魚炸得唔厚 好香口 個綠色汁辣既 所以淨係加番茄
環境都不錯 檯面鋪晒白紙 夠乾凈 可以放心擺部電腦仔上去睇
叫左杯可以refill的凍檸茶&檸檬特飲
一飲 evil即刻話: 即係凍檸水囉 haha18...
呢度有少少黑 但係都算乾淨 staff做野都好快手 good!
p.s. 6:45 埋單飛去戲院睇7:00大結局... harry potter 真係好好睇 為呢個weekend畫下完美的句號 !!!!