2019-10-23
How Bad Are You?!呢間新開嘅咖啡店☕️,有bagel 🥯有咖啡☕️!超抵食👻我嘅不專業bagel 食評,敬請各位專業嘅貝果食家唔好打我🤯1️⃣Cream Cheese Bagel 🥯 + Americano ☕️ $65(某APP新加入優惠:$8)Cream Cheese Bagel 🥯(Everything)平時好少地方有現成bagel賣,見到即刻買來做早餐🤩Bagel一拎上手仲係有少少微温,貝果上面有蔥,罌粟籽,芝麻,鹹鹹地好有咬口。不過bagel嘅麵包稍為乾身咗少少。夾心有大量忌廉芝士,飽肚感十足。🥯美味指數:7.42/10Americano ☕️ 值得一讚嘅係我見到佢嘅咖啡☕️豆用咗fair trade嘅,帶微酸。唯一不足嘅地方係佢嘅黑咖啡☕️唔夠濃郁。☕️美味指數:7/10💡整體來講,$8來講呢個水準係超高質,不過如果係$65就略嫌貴咗少少啦🙈Bad Ass Coffee地址🐾: 上環永和街31號地舖
🥯美味指數:7.42/10
Americano ☕️