2016-12-30 104 瀏覽
一早起身就好想食充滿童年回憶既麥當當,難得早起身緊係要去歎返個美味既早餐!叫左簡簡單單豬柳漢堡,薯餅配熱咖啡餐,首先緊係啦啦聲食左塊熱辣辣炸得岩岩好香脆既薯餅先,真正既外脆內軟,啖啖滋味,啖啖充滿濃郁既薯仔味,跟住就食埋個香噴噴熱辣辣既豬柳漢堡,大大塊既豬柳煮到岩岩好,仲好juicy配埋好夾既香濃芝士一齊被鬆軟漢堡包夾住,一齊食正到呢!屋企自己試過整好多次,點都不及麥當當整既咁好食,最後一杯香濃咖啡,麥當當咖啡出名抵飲,平價咖啡中算最好飲,打開蓋已經聞到非常濃郁咖啡味,飲落當然一樣香滑好飲,帶少少咖啡的苦澀味,就係呢種味道,吸引我對咖啡既熱愛,唔飲唔安樂! 二十蚊度就歎到咁既早餐,真係邊到搵!
二十蚊度就歎到咁既早餐,真係邊到搵!