2024-04-22
我一向對植物奶情有獨鍾,上次發現原來Mother Pearl嘅珍珠奶茶係用植物奶嚟製造,健康又好味。今次再經過嘅時候發現佢出咗全新 Mother’s Pearl Kids Menu,用料健康,更多特別的配搭,不但用自家製嘅植物奶同埋選用了健康糖,配搭更是無咖啡因!呢個兒童系列共有7款,每款都有特色和健康功效,連小朋友都啱飲嘅珍珠奶茶!Kids Menu 飲品係petite size 354ml,仔仔一口氣揀咗四款口味,和我&朋友仔一齊分享!啖啖有料、啖啖健康👍🏻❇️Golden Minions黃金少少兵(海鹽雲尼拿米蓋、黃金甜蕃薯、香蕉、蔗糖、黃金燕麥奶、抗炎黃金珠)🔆 有助增強免疫力🔆❇️Baa Baa Black Pearl 爸爸羊(藍藻、牛油果、香水檸檬、菠蘿、椰子奶、椰子花蜜、排毒炭黒珠)🔆 提升腦力發展🔆❇️Groot in the Woods 小樹人(可可碎、開心果、海鹽零尼拿米蓋、杏仁奶、牛油果、純素朱古力醬、排毒炭黑珠)🔆增加纖維攝取🔆❇️Cookie Monster 曲奇怪獸(麻糬、可可碎、朱古力米直、杏仁奶、純素朱古力醬、特濃朱古力麻糬曲奇、香蕉、排毒炭黑珠)🔆有助放鬆心情
❇️Golden Minions黃金少少兵
🔆 有助增強免疫力🔆
🔆 提升腦力發展🔆
❇️Groot in the Woods 小樹人
🔆增加纖維攝取🔆
❇️Cookie Monster 曲奇怪獸
🔆有助放鬆心情🔆
每杯飲品都咁健康,而佢每個月都有1杯健康之選做優惠價$28/杯!份量十足,俾小朋友做下午茶係很好的選擇👍🏻
Baa Baa Black Pearl
Groot in the Woods