上次食咗earl grey(有興趣可以睇翻之前個介紹Hemma嗰個post~)今次就同腦霧朋友一齊試咗另外兩隻味 都幾有驚喜👍🏻Sesame Basque burnt cheesecake $60腦霧朋友遠道而來一心想食rum raisin(雖然啡熊都係😂)但琴日得原味 抹茶同芝麻味揀🥲 諗住芝麻聽落特別啲 決定一戰😂 超級!無敵!有驚喜!試咗一啖我地既眼由😀變😳(😂)面頭有層好smooth嘅cream cheese 加流心cheesecake 再加上面撒咗芝麻脆脆 為成個蛋糕增加更多口感🥹 芝麻味都好濃郁 但絕對唔會搶咗cheese味 而兩者嘅balance好微妙 好夾😭❤️ 各位見到有芝麻味一定要叫黎試🥹Original Basque burnt cheesecake $60好香雲呢拿味😍 軟心都依然出色😗可惜我地係食咗芝麻味先 但嗰個實在太好食 所以顯得原味好平淡😂-🌟-總結:sesame>>> earl grey>original😗Hemma帶俾啡熊嘅驚喜真係源源不絕😂

-🌟-

Hemma帶俾啡熊嘅驚喜真係源源不絕😂