2021-06-05
介紹返 我暫時最最最喜愛嘅cafe😍😍😍已經唔知第幾次捲入佢嘅burnt cheesecake同BAGELS😚😚😚😚😚😚💟Matcha Basque Burnt Cheesecake [$58]出自 @hemma.hk 嘅burnt cheesecake 真係真係好好食 個蛋糕半熟到有個肚腩仔🤣食落好香抹茶同cream cheese味 唔只食到流心嘅口感 蛋糕底同食到最後蛋糕邊嘅口感又紥實返 😍感覺好完滿des!! 之前有試過佢嘅冧酒提子味 唔係超鍾意冧酒 但非常推薦鍾意食冧酒味甜品嘅人 因為超重酒味😱🤩好crazy啊呢個蛋糕!每啖都食到笑🤣💟Blueberry Bagel with Cream Cheese [$34]😙😙😙Not a chewy bagel but焗到表面好脆 加埋開胃嘅cream cheese QAQ EXCELLENTYYYY💟Hot Chocolate [$42]除左拉花好靚 呢杯hot chocolate相當重可可味!唔會好甜!😍喜歡喜歡!無一張close-up因為以為另外一杯先係重點🙈💟Dirty Chai Latte [$50]第一次試chai latt
💟Hot Chocolate [$42]
💟Dirty Chai Latte [$50]
第一次試chai latte唔知會用spiced chai tea 即係會用到薑。。嗯。。。唔鍾意⛑