半年前,首次來到HeSheEat,留下了深刻既印象😉 果次既美食體驗讓我一直回味。今日,我同老公一齊走入呢家位於旺角繁華地段既餐廳。首先,我們試到既係炸魷魚鬚🦑。剛出爐的炸魷魚鬚色澤金黃,聞起來滿是魷魚的新鮮味。口感鬆脆,誘人的滋味😋!接著,香煎加拿大豬鞍扒伴焗香蜜糖薯仔。呢款菜式氣味誘人,色澤吸引。豬鞍扒外層焦香,內裡肉嫩多汁,配上焗香蜜糖薯仔,口感絕佳。👍🏻不得不提,HeSheEat 的各種料理色香味俱全!食完美食,我們都被HeSheEat深深地吸引住,無論視覺、味覺還是心情。☺️初嚐就好有驚喜,令我地期待再次到訪,再見時,我們帶著滿足並期待下一次的美食體驗,留下的,全部都是好印象。😊

不得不提,HeSheEat 的各種料理色香味俱全!