餐廳: 誠記
資訊:

2020-01-11 885 瀏覽
呢間又係我大學個個禮拜都食兩次嘅飯堂😌,佢係士美菲路街市入面嘅一間大排檔好多學生都會幫襯,因為佢平平哋就有好大碗麵炒飯碟頭飯🤩🤩但係就比較麻甩嘅啲餐牌都有少少黐立立🙊但係啲嘢食就幾唔錯 ·🍲沙爹豬扒濕炒河粉 $44呢個係一個hidden item😎,其實呢間餐廳炒粉麵飯嘅配料係可以自己揀嘅,譬如今次我就將肉片轉咗豬扒, 碟河粉一上到枱熱辣辣出曬煙🤤, 一睇就知係即叫即炒, 44蚊有3大塊豬扒同超多芽菜, 雖然唔係新鮮炸起但係啲豬扒食落都好鬆軟😙😙,河粉撈埋啲沙嗲汁同芽菜都好惹味同好有口感·📍西環堅尼地城士美非路12K號士美非路市政大廈2樓熟食中心
🍲沙爹豬扒濕炒河粉 $44
📍西環堅尼地城士美非路12K號士美非路市政大廈2樓熟食中心