(非會員)
2008-04-13 44 瀏覽
今日係同男朋友4周年紀念, 所以特別去左Four Seasons食high tea我地2:15去make個reservation, 大約2:50有得入, 我地點左個Afternoon tea for 2, 三層架好精美呀, 低層既蟹肉toast好正, 最高個層甜品, 唔係太甜反而酸味味, 唔係會太"漏", 連我男朋友一向唔好甜既都鍾意..值得一提係佢既服務真係五星級, refill好快, 我男朋友大大話話refill左4杯coffee, 我都飲左好多杯茶..食飽後真係勁飽, 2個食呢個份量有點兒over左, 其實其他tea set賣相都好好, 價錢又平d, 下次不妨可以叫one set afternoon tea, 再加個其他tea set, 試多d款式麻~~