2010-09-13
我地一行5人8時多去Hit The Road食晚餐, 還好有預先預book位, 因為全店都full了啊~ 是日有4款 set dinner, 不過其中一款已售罄, 那只好叫餘下3款~set dinner 的 香草蘑菇湯 有很香的菇味~挺喜歡~ 香辣豬肋骨配薯菜 菜很新鮮, 份量還可以, 夠女生吃~蜜糖烤雞扒配蕃茄煙肉汁意大利粉 朋友話雞扒好好好好好好食~!!! 意粉就....香草牛油煎豬扒配乾蕃茄雜菌炒意大利粉 我吃了這個沒什麼大印象, 中規中舉啦~朱古力心太軟賣相好靚呀~超好食囉~朱古力好香好濃~朱古力漿好多~一切開流哂出來喇~ 大家都極愛呢個心太軟~!! Sweet Crepe (banana and chocolate) 我沒有食這個, 朋友覺得幾好食~Apple Crumble 有d燕麥在內~食落口感會比較粗鞋~好夠熱~又唔算好甜~都好好食架~紅桑子Cheese Cake(?) 其實我忘記左係咪紅桑子喇~個cheese cake確係好味~Coffee Cheese Cake 咖啡味好濃~喜歡咖啡0既朋友一定會讚好~!Matcha Latte 呢個係我加錢叫0既餐飲~綠茶同奶比例
因為全店都full了啊~
香辣豬肋骨配薯菜 菜很新鮮, 份量還可以, 夠女生吃~
Matcha Latte 呢個係我加錢叫0既餐飲~綠茶同奶比例剛好~我喜歡!!
呢度人手比較少, 所以上餐比較慢~
以樓上cafe來說主菜算中上, 而甜品比主菜就出色好多了~
為左甜品同環境我會再去食~