位於銅鑼灣Holidayinn新開嘅中菜館🔸萬鎔少館🔸鄰近時代廣場😉地點方便餐廳環境華麗寬躺😌菜式賣相精緻每款都滋味滿分😙而且價錢合理🥢雀籠點心薈點心拼盤以雀籠擺設呈上,當中有6款造型精緻點心,和牛天鵝千層酥、東瀛鰻魚酥、鮑魚燒賣、翡翠蝦餃、水晶菜苗餃、芝麻卷,每款別具特色😋🥢菊花上素石榴球素食菜式,粟米、香菇、甘筍、木耳等食材製成,感覺清新☺️🥢胡椒雞湯灌湯餃灌湯餃大大隻,餡料多到不得了,配上胡椒蟲草花杞子雞湯,鮮味又足料😃🥢鮑汁豬手撈粗豬手入味軟腍,每口充滿膠質感覺😚🥢濃湯紅杮娃娃菜健康營養之選👍🏻🥢萬鎔班蘭糕外層香脆可口,入面煙靭無比,香甜班蘭味😘萬鎔少館📍銅鑼灣霎東街 33號智選假日酒店2樓---#kathin銅鑼灣#hkkol#hkinfluencer#hkmom#instamom#hongkongfoodie#hkfoodie#hkfoodblogger#hkfoodlover#hkfoodies#hkfoodblog#食好西#香港吃貨#相機食先#吃貨#打卡好去處#香港打卡#打卡勝地#美食打卡#香港景點 #打卡景點 #hksharing #hkinfluencer #美食博客

位於銅鑼灣Holidayinn新開嘅中菜館🔸萬鎔少館🔸
鄰近時代廣場😉地點方便
餐廳環境華麗寬躺😌菜式賣相精緻
每款都滋味滿分😙而且價錢合理

🥢雀籠點心薈

🥢菊花上素石榴球
素食菜式,粟米、香菇、甘筍、木耳等食材製成,感覺清新☺️

🥢胡椒雞湯灌湯餃

🥢鮑汁豬手撈粗
豬手入味軟腍,每口充滿膠質感覺😚

🥢濃湯紅杮娃娃菜
健康營養之選👍🏻

🥢萬鎔班蘭糕
外層香脆可口,入面煙靭無比,香甜班蘭味😘

萬鎔少館📍
銅鑼灣霎東街 33號智選假日酒店2樓