大熱天時, 食yogurt 最適合不過!呢度既yogurt 好大杯, $32 large size 既分量比其他鋪頭大至少 1/3! Yogurt 可以選擇原味, 芒果味或者兩溝, 我覺得兩溝味道最好, 平行到奶味同生果味! Large size 可以選擇2款toppings, 今次簡左西柚同埋草莓. 西柚topping 應該有加糖水, 不過這不是選料不佳, 因為西柚本身唔會太甜, 唔加糖水反而會太苦. 這樣細心既方面都照顧到, 加分! 草莓應該都加過湯水, 不過太甜了, 個人認為如果甜既水果就唔洗加糖水了. 我有好多年無食過 yogurt 了, 上一次也不過係阿波羅出品! 對比之下, 呢度既yogurt 滑好多 (應該係基本要求, 阿波羅特別而已), 有應有既水準!講起阿波羅, 阿波羅係用新鮮水果同原味yogurt 即叫即整, 水果味重不過因為水果本身係急凍的, 不可能做得太滑; 而這裡就做得話好多. 如果 Holly Cow 可以考慮整多幾隻口味, 相信會吸引到更多人去食!
大熱天時, 食yogurt 最適合不過!