前排見到有新口味嘅焦糖燉蛋味雪糕 但係覺得好似太新奇 未夠膽試 今次經過就的起心肝試下呢隻同埋另一隻想食好耐嘅韓國雪糕~🍦焦糖燉蛋味甜筒💰11就咁望落去上面有D焦糖脆粒 都有D凍硬左嘅朱古力醬淋面 但係齋食上面嘅話其實冇乜焦糖燉蛋味 整體味道偏淡 咬到一半個陣入面全部都係焦糖醬 真係會漏 好彩食完下面個甜筒都係經典咁好味 建議大家試一次當試新野就好🍦SEOJU千層雪糕雪條💰20/2本身以為係硬硬地有軟身曲奇餅嘅質感 點知原來係超軟雪糕 上面個層係朱古力味 下面係雲呢拿味 最底有層好薄嘅朱古力脆皮 係一咬就融化嘅質地🥲味道來講雪糕嘅兩種口味都唔濃郁 反而係有種廉價嘅口感🥶而層次來講朱古力脆皮唔厚唔突出 雪糕都太軟一入口就化開 建議大家唔好試啦雪糕來講個人最鐘意嘅口味都係曲奇!尤其係haagendazs嘅曲奇味特別正 入面嘅曲奇碎粒軟淋淋但係又夠濃厚!焦糖脆餅都好正!大家不妨都分享下有冇其他鐘意嘅雪糕口味同牌子😙

🍦焦糖燉蛋味甜筒
💰11
焦糖燉蛋味甜筒

🍦SEOJU千層雪糕雪條
💰20/2
SEOJU千層雪糕

2021-10-17
外賣自取
$20 (其他)