外賣🥡都可以食得好健康💃🏻食到屋企既感覺🥰🏠👩🏻‍🍳Home cooked feel good 😌👍🏻有營養既便當🥡🥢,家既味道🏠~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 大致分左2️⃣種,Combo就有埋野飲🥤▪Homemade Wholesome Bowl (Starting at $68) ▪▪Wholesome Rice Bowl Combo (Starting at $80)▪.我就梗係揀Combo啦,包左💁🏻‍♀️👉🏻Main x 1🧆👉🏻Multi-Grain Rice 雜穀飯 🍚👉🏻Poached Organic Greens 有機蔬菜🥗👉🏻Soup Like Home 住家湯🥣 Or Drink of The Day 精選飲品🥤🔸Treat Yourself 🔸(Add 1 Veg🥬 +$12 / Add 1 Main🧆 +$18).揀完Combo我仲再貪心d😍,每盒都揀✌🏻個餸😌▫️第1️⃣盒🔸黑蒜清湯牛肋條 (另+$10 ) 🖤🧄🐃見到黑蒜🖤🧄2個字,餐廳主打,冇得唔揀🤪牛肋條🥩唔會🙅🏻‍♀️細細粒,炆得超淋,冇乾晒💦唔會痴牙🤓味道甜甜地😝
外賣🥡都可以食得好健康💃🏻食到屋企既感覺🥰
有營養既便當🥡🥢,家既味道🏠
大致分左2️⃣種,Combo就有埋野飲🥤

我就梗係揀Combo啦,包左💁🏻‍♀️
👉🏻Main x 1🧆
👉🏻Multi-Grain Rice 雜穀飯 🍚
🔸Treat Yourself 🔸
揀完Combo我仲再貪心d😍,每盒都揀✌🏻個餸😌
▫️第1️⃣盒

🔸黑蒜清湯牛肋條 (另+$10 ) 🖤🧄🐃
見到黑蒜🖤🧄2個字,餐廳主打,冇得唔揀🤪
牛肋條🥩唔會🙅🏻‍♀️細細粒,
炆得超淋,冇乾晒💦唔會痴牙🤓
味道甜甜地😝
黑蒜清湯牛肋條 (另+$10 )

🔸陳皮豆醬蒸魚 🤎🐟
有3️⃣大舊,真係見到👀陳皮絲,
勁香👃🏻陳皮味,豆醬冇過鹹😏
肉質嫩滑🧏🏻‍♀️,仲要有厚度🤌🏻
陳皮豆醬蒸魚 🤎🐟

▫️第2️⃣盒

🔸蟹皇醬爆豬柳 🦀💥🐷
豬柳份量都幾多,
用蟹皇🦀醬炒🔥
鹹鹹地,幾惹味🤪
蟹皇醬爆豬柳 🦀💥🐷

🔸越式濃茄燴雞髀菇烤麩 🌱
味道酸酸地中,帶有少少🤏🏻甜,
唔係🙅🏻‍♀️加糖煮既茄汁🥫。
雞髀菇🍄同烤麩都係🔪切粒,菇菇有咬口。
越式濃茄燴雞髀菇烤麩 🌱

雜穀飯🍚 : 面頭加左飯素,營養又比白飯豐富💃🏻
有機蔬菜🥬 : 每一餐飯都必須要有肉🍖有菜🥬先夠健康🏋️‍♀️🏋️‍♂️,仲要係Organic 👏🏻
雜穀飯

▪❄️紫荊奶茶 (+$3) 🍼🫖
本身想飲湯,但係我太晏,已經賣晒😞
奶茶茶底夠濃🫖
雖然冇得揀甜度,但係都冇過甜😎
雪住係雪櫃❄️,茶冇加冰🙅🏻‍♀️🧊
唔洗怕溶冰會溝淡左😆
❄️紫荊奶茶

🔺餐廳只做外賣🥡
🔺Main有1️⃣款係素食🌱,素食💃🏻肉食🕺🏻既都可以一齊買飯👯‍♀️
🔺雜穀飯🍚同有機蔬菜🥬都係比較健康,
岩晒愛靚💕Keep Fit💃🏻美女們💕
🔺外賣係紙盒🥡唔係用發泡膠
🔺店員夠細心,會係盒面✍🏻寫上揀左既餸,
就算一次過買幾盒,
返到去都方便分番邊盒打邊盒🥰