餐廳: 丼丼屋 (HomeSquare)
資訊:

2023-07-22 422 瀏覽
每次嚟到沙田HomeSquare都會頭痛食乜嘢好。因為選擇唔多又唔想行去新城市廣場。元氣又永遠都大排長龍,所以今次去咗唔使排嘅丼丼屋。其實座位都還可以,但係服務態度就需要改善。因為我只不過想餐飲由態度蜜桃茶轉咖啡,侍應就即刻黑我面。食物方面:小朋友就最鍾意佢嘅滑蛋牛肉飯。因為蛋夠滑牛肉又軟熟,唔會硬,好開胃。十勝帶廣名物豚丼定食配特上剌身配副菜 、寒天、日式湯及果茶雖然我哋唔鍾意豬肉,但係呢個日本豚肉好好食,醬汁亦都加埋飯好好味。不過我自己唔鍾意寒天,因為冇乜味。得償刺身都夠新鮮。極上海鮮丼定食(有三文魚、拖羅、甜蝦、小柱同埋魚子)魚生夠新鮮,一碗飯有咁多不同種類的剌身,大滿足。

食物方面:

十勝帶廣名物豚丼定食配特上剌身
配副菜 、寒天、日式湯及果茶

極上海鮮丼定食
(有三文魚、拖羅、甜蝦、小柱同埋魚子)
魚生夠新鮮,一碗飯有咁多不同種類的剌身,大滿足。

極上海鮮丼
十勝帶廣名物豚丼定食