2015-06-05 464 瀏覽
蜜密呢個名字係咪令你聯想到甜品呢!? 今次又去食喜愛的甜品。班元朗朋友仔又搵飯腳,講到食野我就一口答應左,哈哈。班朋友仔係元朗打滾,咁呢餐一定係元朗食。食完正餐韓燒後,總覺得欠缺一些什麼,大家都提議要食飯後甜品。唔知大家有無留意到,近期元朗開了很多甜品鋪頭,每次去到元朗都總有新開張不久的甜品鋪等住要試。最近多人討論一定係呢間「蜜密 Honey Secret」,位於鄰近元朗西鐵站,過去十分方便。店鋪面積不大,大約有十多個坐位(唔記得影相添)。先上店中出名的「星星月亮太陽」跟住上「Creme Brulee」亦都有中式糖水「揚枝甘露」抹茶心太軟 - 抹茶味道超濃,喜歡濃抹茶的朋友仔一定會鍾意呢個。真係好軟呀,流出黎。幾款甜品都好好味,相比以前以西式甜品做賣點的甜品店真的好了很多。有機會再試其它款式。《蜜密 Honey Secret》地址:元朗鳳攸東街9號好順意大廈B座地下15號舖
蜜密呢個名字係咪令你聯想到甜品呢!? 今次又去食喜愛的甜品

店鋪面積不大,大約有十多個坐位(唔記得影相添)。
先上店中出名的「星星月亮太陽」
跟住上「Creme Brulee」
亦都有中式糖水「揚枝甘露」
真係好軟呀,流出黎。

《蜜密 Honey Secret》

地址:元朗鳳攸東街9號好順意大廈B座地下15號舖

2015-05-29
1 分鐘 (堂食)
  • 抹茶心太軟
  • 星星月亮太陽