2024-10-23 145 瀏覽
🩷HOT DOG▪️PIZZA DOG/SHEPHERD $68濃濃既香草番茄醬➕三重混合馬蘇里拉起司➕法蘭克福香腸。芝士焗到半融狀態,混合香草番茄醬係真係好似食pizza一樣~~脆皮法蘭克福香腸再加鬆軟面包,口感好豐富。▪️SAKURA SHRIMP X TAMAGO /YORKSHIRE TERRIER $68櫻花蝦➕蛋黃醬➕海葡萄➕法蘭克福香腸。整體感覺好日式,因為鋪滿櫻花蝦&海葡萄。一隻熱狗份量唔少,午餐絕對夠飽~🩷ICE CREAM SANDWICH雪糕三文治有3部份組成。ICE CREAM CENTRE➕COOKIES➕CRUMBS,每一個部份都可以自己選擇~~我地選擇咗以下2️⃣款▪️Chocolate+Oatmeal M&Ms+Pop Rock Condu$68▪️Hazelnut+Original Choc Chip+Cookies in Cream$68雪糕係好厚身一片夾係兩塊自選曲奇中間,周邊再加選擇的碎屑。曲奇係比較硬身曲奇,所以可以hold住雪糕,口感超級豐富,有齊喜愛既甜點!🩷DRINKS▪️Strawberry Lemonade $38士多啤梨醬+梳打水▪️Cloudy

🩷HOT DOG

▪️Strawberry Lemonade $38
士多啤梨醬+梳打水

▪️Cloudy $44
椰青水+抹茶
兩杯都係清新之選。椰青水+抹茶更加少有~濃濃的抹茶加入清新椰青水帶有一絲椰青既甜味