2022-08-10 13 瀏覽
Muze Mozz太子酒吧街一向都好多不同酒吧及餐廳,最近發現一間新開嘅特色酒吧餐廳,主打fusion菜,又有啲似tapas bar有小食提供,但同時又有mains,適合朋友聚會泰式柚子肉碎生菜卷 - 見到都幾多人推薦呢款,夜晚諗住食啲light啲嘅,我地都嗌左一份,好fresh,感覺似越南春卷,但係餡料係肉碎加埋酸甜嘅柚子經典美式水牛城雞翼 - Classic happy hour food ! 一份有六隻嘅Buffalo wing,醬汁好惹味,配埋西芹條,同埋新鮮沙律菜加黑醋汁,減少罪惡感~泰式咖哩蟹肉他他配薄餅 - 呢一碗滿滿嘅泰式咖哩蟹肉他他,配埋酥脆薄餅充滿東南亞風情,蟹肉他他入面除左蟹肉之外仲有好香嘅香茅、檸檬葉、蕃茄等泰國香料做成嘅咖哩Siesta - Muze Cocktail, a hot summer night is best for cocktail! Gin, lychee, passionfruit, elderflower, lime,一款好適合夏天嘅cocktail,酒杯上仲有一串好靚嘅荔枝Muze Mozz係我最近試過一間無論酒定係食物都做得好好嘅酒吧
Muze Mozz

Siesta

Muze Mozz係我最近試過一間無論酒定係食物都做得好好嘅酒吧餐廳,各方面都balance得好好,下次期待試佢嘅西班牙/法式菜式~

#muzemozz
#hkbar