2024-08-08
噚日家姐打嚟話好想去美孚間House of Joy Oyster Bar and Restaurant食晚餐,不過佢一個人又食唔曬,就問我介唔介意同佢一齊去試嚇。咁啱我都未食過,就應承咗佢。我哋早咗少少去到嗰度食晚餐,因為家姐驚冇位坐。.啲侍應好熱情,介紹咗幾樣菜式畀我哋。每一樣菜嘅味道都好正,難怪家姐咁想嚟呢度食晚餐。我哋跟住侍應嘅推介叫咗呢幾樣嘢食。.👁🗨 熱情果拼盤💲98.➰ 擺盤好靚,仲有法式焦糖燉蛋,配埋熱情果千層酥同雪葩,食落好清爽,系我食過最好食嘅甜品。.👁🗨 牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 💲178.➰ 我同家姐一齊食嘅意大利飯,好大碗,我哋兩個人食啱啱好,牛肝菌都好新鮮呀!!. 👁🗨 甘筍湯(廚師推介湯)💲78. 呢個湯飲落去就覺得好健康,滿滿嘅甘筍,廚師真系用心煮嘢食!.👁🗨 苤藍椰子湯配紅蝦多士 💲88. ➰ 我同家姐都冇諗過苤藍同椰子原來可以攞嚟配紅蝦,好特別嘅組合!同多士一啖咬落去,真系好香!.我同家姐都食得好滿足呀!仲決定將呢間餐廳變咗我哋食飯嘅老地方!
👁🗨 熱情果拼盤💲98
👁🗨 牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 💲178
👁🗨 甘筍湯(廚師推介湯)💲78
呢個湯飲落去就覺得好健康,滿滿嘅甘筍,廚師真系用心煮嘢食!
👁🗨 苤藍椰子湯配紅蝦多士 💲88