呢間東京過江嘅咖啡店主打手沖咖啡 出咗名貴但係都有好多人推介~ 經過K11 musea 就try try佢 我通常唔飲iced coffee 但見係呢到嘅signature 就試咗兩款🤪.▫️Iced cappuccino - $57 (8.5/10)呢到嘅招牌泡泡iced cappuccino 睇住barista 將咖啡同牛奶打到起泡 再落大量嘅cacao powder係面 令杯咖啡變咗好似有一大層泡泡係面🤩 最欣賞係佢哋default係無糖 飲落唔會死甜而可以品嘗到咖啡嘅苦澀味 因為blend過所以杯野勁smooth勁creamy 😍.▫️Iced matchaccino - $55 (9/10)身為抺茶控梗係要試埋抺茶嘅嘢飲啦 本身想試matcha latte 但barista 推介matchaccino 分別就係blend咗 飲落更smooth 本身都係default無糖 可以飲到抺茶嘅甘味🥰因為用牛奶blend所以無糖都唔怕好淡 .▫️Verdict定價真係進取咗啲 不過都值得一試嘅👍🏻
Iced  cappuccino

Iced  matchaccino