2023-11-15
觀塘好多食肆,終於搵到間有質素,呢間樓上日本料理地鐵站行來都只係5分鐘!餐廳以日式裝修,室內都是卡座/梳化座為主,座位舒適,見到餐廳都裝好了煙囪,原來仲可以食燒肉🥓,而且餐廳有戶外座位。🩵是日Special優惠 (3隻起)⭐️ 好味又超值蒜蓉燒生蠔🦪6pcs $10/隻蒜香加蔥花味道香濃,生蠔都厚肉鮮甜,熱騰騰放入口,幸福感滿滿♥️ 🩵神之特上刺身(6點盛)🍣 $198大吞拿魚,火炙左口魚,扇貝🐚,x 丹蝦🦐, 三文魚, 鯛魚刺身每件都厚肉鮮甜,每款都有兩件,價錢絕對值得,仲有我最愛 左口魚 魚油豐富,不錯!🩵雜錦燒物🍢7串🍢$162呢個價錢真心抵食,每款都燒得香口,雞翼,雞軟骨都燒得幾皮脆😋 仲有車里茄🍅仔食!🩵忌廉芝士炸蠔🦪卷 $68估不到呢個味道好夾,軟熟芝士配上炸蠔👍🏻🩵一口牛肉炒飯 $118大大碟既一口牛🐮炒飯🍚,大廚炒得夠火喉,食完一定飽飽,好滿足🫶🏻💰人均消費,~$333臨走職員仲用心介紹了同樣超值lunch 定食,刺身丼飯🍱$78-188, 已經跟了茶碗蒸,小食和餐湯,有機會要再黎試試👍🏻
🩵是日Special優惠 (3隻起)⭐️
好味又超值蒜蓉燒生蠔🦪6pcs $10/隻
🩵神之特上刺身(6點盛)🍣 $198
大吞拿魚,火炙左口魚,扇貝🐚,x 丹蝦🦐, 三文魚, 鯛魚
🩵雜錦燒物🍢7串🍢$162
🩵忌廉芝士炸蠔🦪卷 $68
估不到呢個味道好夾,軟熟芝士配上炸蠔👍🏻
🩵一口牛肉炒飯 $118
💰人均消費,~$333