2023-10-04
呢間前身都係專做日式料理🏮,已經食過幾次😍最近見轉形主力做炭爐燒烤🍢 梗係要黎試下!餐廳佈置淺木系,一如以往置身日本的裝潢,地方寬敞,坐吧枱可觀看大廚席前表演烹煮,同朋友又可以close D 傾下偈飲兩杯🍶餐牌上面有好多款選擇,大廚會用炭火燒製串燒🍢,即時將熱騰騰♨️的美食交到手上,趁果然趁熱食係最好味!🩵 燒鱈魚🐠乾,鹽燒雞皮🐔 ,蟹籽沙律做前菜一流,可以配酒🍺🍶慢慢品嘗。🩵活白鱔🐟鮮嫩的白活鱔口感豐富,肉質彈牙,白鱔外皮表面燒得脆口,內裡香軟,炭火才有的味道,十分推介💯⭐️🩵厚切一口煙腩肉🐷煙燻味十足的腩肉,外脆內嫩,肉質鮮美,仲要大大碟,岩晒我呢個肉食者。🩵鹽燒海鮮蜆蜆以鹽燒的方式烹調,保留了海鮮的鮮甜,口感鮮嫩多汁,一試難忘。🩵翠玉瓜🥒,雞髀菇 和 大啡菇🍄翠玉瓜外表翠綠,口感爽脆,非常開胃。雞髀菇肉質鮮嫩多汁,搭配上大啡菇的扎實口感,帶來豐富既層次感。🩵招牌酩町玉子燒🥚 和 月見免治雞肉棒酩町玉子燒帶有日式風味,充滿著蛋香和鬆軟口感。而月見免治雞肉棒就每次去居酒屋,我都必點🤣 佢係將雞肉製作成棒狀,入面會有些雞軟骨粒,很有咬口,搭配上蛋黃漿,一流👍🏻整體用餐都舒適又好有氣氛,下次
🩵 燒鱈魚🐠乾,鹽燒雞皮🐔 ,蟹籽沙律
做前菜一流,可以配酒🍺🍶慢慢品嘗。
🩵活白鱔🐟
🩵厚切一口煙腩肉🐷
🩵鹽燒海鮮蜆
🩵翠玉瓜🥒,雞髀菇 和 大啡菇🍄
翠玉瓜外表翠綠,口感爽脆,非常開胃。
🩵招牌酩町玉子燒🥚 和 月見免治雞肉棒
整體用餐都舒適又好有氣氛,下次要再約埋一班同事朋友收工黎happy🍻下♥️
📍 酩町 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道33號The Cameron1樓102號舖