灣仔區咁多西餐同夜店,想揀返間可以醫飽肚又傾吓計嘅餐廳,就揀咗較日本地道風嘅居酒屋🏮 餐廳雖然座位雖少,但職員可以集中照顧我哋食客,而且唔只可以點套餐,仲有omakase 添🤩𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ晚膳二人套餐 $980 𓐎季節雜錦先付 - 蟹籽蟹柳青瓜沙律-京都腐皮配三文魚子-木魚茄子𓐎碎吞拿魚腩拌紫菜脆吞拿魚腩油脂豐富,配上脆卜卜嘅紫菜脆餅,入口好爽脆。𓐎店長推介壽司八件立魚、油甘魚、鯖魚、海膽三文魚子、大拖罹、北海道帆立貝、海螺、赤蝦。由大廚挑選精心挑選是日新鮮食材,海膽鮮甜味道濃郁,拖羅油脂豐富,每件都好新鮮。𓐎 夏之野菜天婦羅六件-粟米餅、冬菇、南瓜、番薯、本菇、明太子青椒🫑。炸粉炸得剛剛好,入會唔會好厚粉,而且鬆脆香口。𓐎鰻魚茶碗蒸厚厚嘅兩大件燒鏝魚,加入香滑蒸蛋入面,味道香濃。 <三選一>𓐎燒地雞三味𓐎沖繩黑豚三味𓐎香煎和牛壽喜燒風味 +$150我地食肉獸梗係揀和牛啦🥰 充滿油脂嘅和牛,配上壽喜燒汁同濃郁嘅蛋漿,入口即溶,雖然已經好飽,但食一件都覺得唔夠喉啊,太好味🤭𓐎夏之味噌湯𓐎雪糕 -清淡香滑的豆腐同芝麻味雪糕𓐎白

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ

晚膳二人套餐 $980
𓐎季節雜錦先付
- 蟹籽蟹柳青瓜沙律
-京都腐皮配三文魚子
-木魚茄子

𓐎碎吞拿魚腩拌紫菜脆
吞拿魚腩油脂豐富,配上脆卜卜嘅紫菜脆餅,入口好爽脆。

𓐎店長推介壽司八件

𓐎 夏之野菜天婦羅六件
-粟米餅、冬菇、南瓜、番薯、本菇、明太子青椒🫑。
炸粉炸得剛剛好,入會唔會好厚粉,而且鬆脆香口。

𓐎鰻魚茶碗蒸
厚厚嘅兩大件燒鏝魚,加入香滑蒸蛋入面,味道香濃。

<三選一>

𓐎雪糕
-清淡香滑的豆腐同芝麻味雪糕

𓐎白桃氣泡伯爵茶 $48
𓐎梨青檸氣泡玉桂茶 $48

整體脂餐體驗不錯,氣氛滿滿,食物質素高,價錢都合理👍🏻