2018-08-12
Tuen Mun 開分店啦終於!!!粉紅色主題既餐廳真係好岩女仔去打卡兼聚一聚兩個女仔食就叫左bossy royal set $368 其實就咁睇分量都幾多下,一定夠食兩款沙律烤南瓜松子雞絲沙律三文魚柚子檸檬玻璃杯沙律呢個有點酸酸既味,食前先蓋上搖一搖沙律有好清新既感覺,中間加左d橙南瓜幾甜,有微微烤過帶出甜味松子仁分量稍為略少個汁好清新兩款前菜shakeshake單骨雞翼白汁焗大蜆薯蓉雞翼選左香蒜味,其實隻隻味都好想試哈哈例如有章魚燒等等雞翼炸得香脆,而且單骨雞翼好方便女仔食!薯蓉剛剛焗起好香,薯蓉好滑,芝士味夠,而且好大碟一款主菜一口西冷牛配薯粒椰菜呢個主菜好好食,牛本身好有牛味唔韌,熟成度岩岩好,而且配菜好豐富,有粟米椰菜花薯仔紅蘿蔔等,減輕肉既油膩感兩款意粉/飽類炸軟殼蟹冬蔭公意粉流心芝士龍蝦三文治呢個炒意粉炒得好乾身,出面比較少食到冬蔭公炒既意粉,所以一見到就決定要一試冬蔭公味好濃好開胃,朋友食完都讚不絕口三文治本身用牛油烤過好香,芝士分量足夠,入面夾著一粒粒既龍蝦肉,好滿足服務態度好好,侍應仲主動幫我地影相打卡,值得一讚
粉紅色主題既餐廳真係好岩女仔去打卡兼聚一聚 兩個女仔食就叫左bossy royal set $368
其實就咁睇分量都幾多下,一定夠食
兩款沙律
烤南瓜松子雞絲沙律
三文魚柚子檸檬玻璃杯沙律
呢個有點酸酸既味,食前先蓋上搖一搖
沙律有好清新既感覺,中間加左d橙
南瓜幾甜,有微微烤過帶出甜味
松子仁分量稍為略少
個汁好清新
兩款前菜
shakeshake單骨雞翼
白汁焗大蜆薯蓉
雞翼選左香蒜味,其實隻隻味都好想試哈哈例如有章魚燒等等
雞翼炸得香脆,而且單骨雞翼好方便女仔食!
薯蓉剛剛焗起好香,薯蓉好滑,芝士味夠,而且好大碟
一款主菜
一口西冷牛配薯粒椰菜
兩款意粉/飽類
炸軟殼蟹冬蔭公意粉
流心芝士龍蝦三文治
冬蔭公味好濃好開胃,朋友食完都讚不絕口
服務態度好好,侍應仲主動幫我地影相打卡,值得一讚