2011-05-04
蝦子餅話友人帶過佢去食, 幾好食, 後來才知這店在九龍城區算是有名的, 所以叫他帶我去食! On 30 April, saturday, we arrived before 1pm. 已經要排隊了! 我們是number 2, 等了一陣才可入座! 我點了紫菜魚蛋墨丸河 - 墨丸絕對是普通質素, 可以不理! 魚蛋爽口彈牙而fresh, 好味! 紫菜好正常, 唔係脫色紫菜, 可以放心食!紫菜魚蛋河 - 其實內裡還有炸魚片啊! 質地軟軟的, 香噴噴的, 值得order!!魚皮 - 又厚又硬又salty!!! Blacklist!!!菜心 – ok la! Not special!凍檸茶少甜 - 普通茶餐廳質素law, also not special at all!食到一半, 聽到staff 說牛肚停!! 1pm 便冇晒?? 莫非係正野? 下次要try try!!
菜心 – ok la! Not special!