餐廳: 班蘭葉印尼餐廳
資訊:

2024-05-30 545 瀏覽
今日食啲特別啲嘅嘢印尼菜 。每次weekend都會見到好多工人姐姐喺呢一邊食嘢,有本地人幫襯亦都係令我放心嘅其中一樣因素。雜菜燒魚飯魚肉的鮮美,完美融合在一起,令整道菜品味道豐富層次分明。適量淋上誘人的酱汁,而且份量非常之大,有成條魚咁多,一個字香!Super Star 印尼四大天王飯集結了印尼四大經典主食及配菜,真可謂匯集了印尼美食的精華。其中最爽就係巴東牛肉同埋海南雞非常之餸飯,而且每一樣嘢都有特別嘅醬汁。 可以話一次過滿足四個願望。🔥🔥印尼即磨咖啡(凍)香醇的咖啡味,搭配上冰鎮的涼爽口感!配搭佢哋帶一點辣嘅食物就啱啱好

雜菜燒魚飯

Super Star 印尼四大天王飯

印尼即磨咖啡(凍)