2021-07-01
🤍INN - I’m Not Nothing🤍好靚好有格調的元朗新餐廳🤍呢間餐廳用咗白色做主調✨有少少歐陸宮廷風✨今次去左食午餐~星期日都有lunch set🥰選擇都唔少~揀咗好耐最後決定試吓crepes同豬肉眼😚🤍班尼迪蛋菠菜巴馬火腿配法式班㦸$78Crepe好鬆軟!!帶少少甜味~班尼迪蛋一切就流心ʕ •ᴥ•ʔ火腿鹹香味好岀😆配埋波菜食~調和番d鹹味🥳好食(((o(*゚▽゚*)o)))🤍香燒焗豬肉眼配玉桂蘋果醬$98豬肉眼超級厚呢~個邊邊微微咁烤焦左👍🏻好香 微脆~肉質好厚實💞但又唔會覺得太乾😋加埋甜甜地嘅玉桂蘋果醬😙非常好啊~呢個價錢包埋一杯嘢飲同餐湯~今日嘅餐湯係南瓜湯~今次我就升級左做特飲😍🤍香橙芒果薄荷梳打好足料佢真係有橙喺裏面~感覺係用新鮮生果整出嚟嘅👍🏻酸酸甜甜~初夏飲一流😻🤍香蕉朱古力奶昔好濃既朱古力味🍫有淡淡嘅香蕉味~唔會太濃所以平衡得啱啱好✨可以再食嘅餐廳💞👍🏻
🤍班尼迪蛋菠菜巴馬火腿配法式班㦸
🤍香燒焗豬肉眼配玉桂蘋果醬
呢個價錢包埋一杯嘢飲同餐湯~
今日嘅餐湯係南瓜湯~
今次我就升級左做特飲😍
🤍香橙芒果薄荷梳打