2019-10-05
葵芳地鐵站附近有間放題,想試好耐,終於都約左fd同我食😊一入黎就見到呢度有好多Ironman既 figures,中意ironman可以當呢度博物館咁朝下聖😊佢呢度有d大房,行過見到入面d擺設都好stylish 好令🤗佢呢度有好多類既野食揀,一黎到聽到話有邊爐打,即刻叫d肉同水餃滾下先🤗佢有d枱係內置電磁爐就方便d,但我個枱冇就唯有另上爐,不過因為太多野食,之後都放棄左邊爐直接叫熟食🤤首先叫左壽司先,個壽司碟係用個小型煎pan咁既碟上,賣相都加左分,同埋幾貼心既係佢d壽司上面都加左醬比你🤗啱哂懶人食之後仲有手卷,都唔算太大舊,唔洗驚冇肚食其他野,三個佢仲有個手卷stand比你,又係好貼心之後叫左串燒,睇佢個竹籤應該係現成買翻黎燒個種,但佢都燒得唔錯,同埋有落調味另外有好多炸物🤗有好多款,貪心既我就樣樣叫個黎試,佢炸得好脆又夠熱仲有d肉類,雞翼,牛肉,蜆,好食又夠味我個食肉獸fd係咁叫羊架黎食😂我唔太好羊就食下西冷排喇,可以見到佢真係燒得幾令下💕最後仲有好多甜品可以食🤤有d係點既,點左海鹽焦糖雪糕,個fd 仲encore左多個,我就叫香芋冰,上面仲有爆珠架💕出面仲有勁多雪糕雪條攞,仲有得攞
仲有d肉類,雞翼,牛肉,蜆,好食又夠味
出面仲有勁多雪糕雪條攞,仲有得攞爆谷,真係同戲院食個d差唔多架🤤
呢度真心好多野食,裝修好令,又有新意,中意ironman真係要黎欣賞下😂