每一碗麵絕對係真材實料用心去煮,不負米芝蓮認證🏅#小胖遊大圍🐠 —————————————————🔹迷你佛跳牆🦧 $138鮑魚/海參/素翅/魚肚/鹿兒島地雞肉/北海道帶子/北茹/雲耳絲/高湯/扁陽春麵這材料也太多了吧🤣完全係滿足貪心小鬼食材新鮮,配上潤喉好飲湯,有哂佛跳牆的精粹,粗身的湯掛滿麵上一口接一口的食唔停!.🔹海龍皇湯🦞 $130藍蟹肉/海蝦/廣島蠔肉/墨魚滑/蝦頭油/皇湯/陽春麵🦐極度鮮味🦀完全係我飲過最香最濃的龍蝦湯,猶如擁有海洋般的感覺🌊同樣海鮮份量多啖啖肉,好滿足!.💡大圍美食真的好多,但好多都要室外排隊,大家夏天就要小心避暑喔🥵—————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌖🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌑🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑🥰舒適度:🌕🌕🌗🌑🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌖.♟Overall♟每一啖湯都係超温暖幸福,2個湯都超濃郁,飲完都唔會口渴(無加味精)!無論幼定粗麵條都有彈口、唔會輕易因為浸湯耐咗而變冧😌一碗麵價錢的確唔平,但係值回票價!
每一碗麵絕對係真材實料用心去煮,不負米芝蓮認證🏅
#小胖遊大圍🐠
—————————————————