2011-04-21 26 瀏覽
家姐琴日係ROLL買咗啲佢最鍾意嘅卷蛋番黎其中我就試咗個MANGO PUDDING ROLL我未試過ROLL嘅卷蛋, 呢個MANGO PUDDING ROLL真係好似食緊芒果布甸咁!個卷蛋都幾厚, 賣相唔錯, 淡黃色嘅卷蛋中間夾住啲厚度適中嘅CREAM, 加上大大嘅四方芒果, 好吸引!食落去, 卷蛋雖然擺咗成晚, 但依然鬆軟, 絕對冇頂喉嚨嘅情況出現, 卷蛋好MOIST, 但蛋味唔係好夠CREAM好滑好滑,冇起粒. 甜度因要配合芒果所以唔太甜, 幾清嘅一個CREAM芒果粒異常地好味!!好甜,真係好甜, 又夠滑. CREAM中和咗芒果嘅甜度, 令個芒果卷蛋甜得黎唔過火 比芒果布甸仲好味 因為唔似芒果布甸咁得一個質感, 呢個ROLL真係令我想繼續ROLL落其他ROLL度呀$26一件都可以接受
家姐琴日係ROLL買咗啲佢最鍾意嘅卷蛋番黎
其中我就試咗個MANGO PUDDING ROLL

比芒果布甸仲好味
因為唔似芒果布甸咁得一個質感,
呢個ROLL真係令我想繼續ROLL落其他ROLL度呀

$26一件都可以接受