2021-09-20 318 瀏覽
武漢肺炎搞到大家冇乜地方去, 大家留響屋企睇電視... 睇睇吓就入咗MIRROR 坑....  今次係幫FRIEND 去丸。茶手作拎應援, 咩應援?! 咪JEREMY 生日應援囉~ 咁就梗係順便買埋嘢飲啦~因為約咗人去街街, 所以就12 點開鋪去買咗先~ 我叫咗個冬瓜檸檬茶, 加桂花珍珠~ 但係拎應援個同事未返, 所以我就飲住等啦~ 佢個冬瓜茶係SET 好咗甜度, 冇得揀少甜, 但係都唔駛驚, 佢都唔會太甜, 啱啱好~ 個桂花珍珠真係好好食~ 食過第一次之後, 次次都要叫返佢~ 有桂花香, 又QQ, 真係好食~ 食完都飽飽地.... HAHAHAHA拎咗JEREMY 既應援貼紙, 真係幾靚, D  FANS 都幾好心思, 不過我唔係UNICORN, 我冇乜興趣~  同事收到開心就得喇~

同事收到開心就得喇~
冬瓜檸檬茶加桂花珍珠
2021-09-08