食平價炸雞🍗唔一定去K記嘅!今日就同大家介紹下尼間Jollibee快樂蜂,香港已有幾間分店,越做越出名,而且食物質素絕不遜色,我地今日一行三人就來到荃灣力生廣場分店試試喇正值星期日,變左姐姐勝地,真係非常熱鬧,這分店都算闊落,仲有落地玻璃位非常開揚,店員仲非常熱心幫我地揾位,真係好nice值得一讚點餐區員工非常勤快,發揮團隊精神好有效率多款套餐選擇,有肉醬意粉好吸引最後我地揀左份歡樂桶套餐A share食如果兩個人的話都有二人套餐揀,一樣咁豐富嘩好豐富啊!有粟米,薯條🍟,汽水🥤,而且賣相吸引薯條🍟比較粗身有口感,又香又脆粟米超甜美多汁主食有兩大碟意粉,顏色奪目,香氣撲鼻,味道調教得好好,辣辣地,好惹味,仲有肉醬同腸仔粒做配菜,口感豐富主角炸雞🍗有六件,三雞鎚三雞胸,三個人食剛剛好外皮黃金,令人垂涎🤤,仲熱辣辣,小心燙手啊皮好脆,裏面肉質好嫩好juicy,仲要好入味,我地三個一致認為正過K記嘅炸雞🍗,千真萬確,信我仲配左一大杯汁比我地點雞食,令味道更有層次最後我仲忍唔住加左碗蘑菇飯試試味道拍得住K記,仲無咁咸添,好味來張快樂蜂🐝🐝🐝合照好可愛呢!走時發視原來有lift搭,非常方便,好野!

值得一讚

點餐區員工非常勤快,發揮團隊精神
好有效率

多款套餐選擇,有肉醬意粉好吸引

最後我地揀左份歡樂桶套餐A share食

如果兩個人的話都有二人套餐揀,一樣咁豐富

歡樂桶套餐A

好豐富啊!有粟米,薯條🍟,汽水🥤,而且賣相吸引

薯條🍟比較粗身有口感,又香又脆

粟米超甜美多汁

歡樂桶套餐A

主角炸雞🍗有六件,三雞鎚三雞胸,三個人食剛剛好

歡樂桶套餐A

外皮黃金,令人垂涎🤤,仲熱辣辣,小心燙手啊

仲配左一大杯汁比我地點雞食,令味道更有層次

蘑菇飯

最後我仲忍唔住加左碗蘑菇飯試試
味道拍得住K記,仲無咁咸添,好味

來張快樂蜂🐝🐝🐝合照
好可愛呢!
走時發視原來有lift搭,非常方便,好野!以後食雞又有多個選擇lu,希望分店越來越多,大家多啲機會可以試到

另提提大家:於12/11起,Yahoo圑購有Jollibee 快樂蜂🐝 50% off優惠啊!快d去搶啦!數量有限啊!

午餐
蘑菇飯