2022-07-11 9 瀏覽
平時自己會鐘意食下漢堡包🍔貪佢速食之選 今次同朋友係太子都試左間唔錯的非連鎖餐廳可以介紹一下💁‍♀️小店位置唔大 堂食有兩張高腳枱 相信主力做外賣🥡 裝修整個行Gameboy點陣圖 好有兒時的感覺 🤣但同時做緊薑糖的應援 又追上潮流😆基本上有八種漢堡可以選擇 然後可以加$18 升級套餐🍟🥤- WB 手打牛王漢堡 $68 漢堡上手熱辣辣 基本上佢地都係即叫即整 份量十足 煎流心蛋的蛋汁混合埋牛堡食 幾惹味 💕- WB 手打豬妞漢堡 $62 加菠蘿 🍍$5 建議大家可以考慮加菠蘿 因為真係超juicy 🤩 戴住手套食都流晒菠蘿汁 菠蘿同生菜🥬的配搭健康漢堡扒配流心蛋 口感豐富跟餐可配甜蕃薯🍠條 ✅蕃薯味濃 甜甜的唔駛點醬都夠食😊 洋蔥🧅圈炸得幾脆口 另外加左一份小食$15 /2隻原味雞翼 炸完都鎖到肉汁唔會太乾身 飲品可以選擇樽裝飲品 亦都有無糖汽水/ 茶飲 適合解膩人士😇

基本上有八種漢堡可以選擇 然後可以加$18 升級套餐🍟🥤

- WB 手打牛王漢堡 $68